kvk18.nl Over ons

Over ons

Wij zijn een dynamisch en innovatief team met een passie voor het ondersteunen van lokale ondernemers en het stimuleren van de regionale economie. Onze missie is om een brug te slaan tussen ondernemers, de gemeenschap en de Kamer van Koophandel, zodat iedereen in de regio kan profiteren van groei en samenwerking.

Ons team bestaat uit ervaren professionals met uiteenlopende achtergronden, variërend van bedrijfsadviseurs tot marketingspecialisten. Samen vormen wij een sterke basis om u te helpen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Wij geloven in het bundelen van krachten en het creëren van een inspirerend en ondersteunend netwerk voor ondernemers in de regio.

Bij KVK18.nl bieden wij een breed scala aan diensten om u te ondersteunen bij het starten, groeien en onderhouden van uw onderneming. Denk hierbij aan:

  • Startersbegeleiding: Wij helpen u met het opzetten van uw bedrijf, van het schrijven van een ondernemingsplan tot het regelen van alle benodigde vergunningen en registraties.
  • Netwerkevenementen: Regelmatig organiseren wij evenementen om ondernemers met elkaar in contact te brengen, zodat u kunt leren van elkaars ervaringen en samenwerkingen kunt aangaan.
  • Advies en coaching: Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te begeleiden op het gebied van financiën, marketing, HR en andere belangrijke aspecten van het ondernemerschap.
  • Opleidingen en workshops: Wij bieden een breed scala aan trainingen en workshops om u te helpen bij het ontwikkelen van uw vaardigheden en kennis op het gebied van ondernemerschap.

Wij zijn trots op onze betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en werken nauw samen met de Kamer van Koophandel, gemeenten en andere relevante organisaties om een gunstig ondernemersklimaat te bevorderen.

Bent u klaar om uw ondernemersdroom waar te maken of uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe KVK18.nl u kan helpen uw doelen te bereiken. Wij staan voor u klaar om uw succesverhaal te ondersteunen en deel uit te maken van de bloeiende ondernemersgemeenschap in onze regio.